HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Benkő adásban szexelt!

2009.11.30. 11:15 CbbhuAdmin

Budapest - Benkő Dániel (62) ezúttal túllőtt minden célon. Feleségkereső műsora már-már egy felnőttfilmmel vetekszik, amikor a lantművész randevúra viszi Andreát.

A szexuálisan túlfűtött jelenetek az RTL Klub vezetőségénél is kiverték a biztosítékot. Lehet, hogy a csatorna a nézettség miatt döntött végül mégiscsak úgy, hogy leadják a pikáns részt? Igaz, a megszokott műsoridő után, egy extra kiadásban, és természetesen tizennyolcas karikával ellátva.

Dániel az este folyamán Andreát és Yvettet vitte el egy kastélyszállóba, ahol a hármasban eltöltött vacsora döntött arról, hogy kivel tölti az éjszakát. Dániel végül Andreát invitálta szobájába, ahol aztán semmi sem szabott gátat a vágyaknak...

- Egy ilyen randin bármi megtörténhet. Nem vagyok tervezős típus, a pillanatnyi benyomás a döntő - mondta a Blikknek Benkő Dániel, aki ezúttal valóban párjára akadt.

A ruha szinte egyetlen pillanat alatt lekerült Andreáról, innen pedig egyenes út vezetett a lantművész ágyába. Az árulkodó hangok, a félreérthetetlen pozitúrák pedig arra engednek következtetni, hogy Benkő végre közelebbről, nagyon közelről megismerhette egyik feleségjelöltjét. Arról azonban, hogy pontosan mi történt kettőjük között, Andrea nem szívesen beszél, nem csupán vetélytársnői, hanem a nézők előtt is megpróbálja tagadni, hogy lefeküdt volna Benkővel.

- Sokat gondoltam arra, hogy mi történik majd. A testiség is megfordult a fejemben, de amikor már ott voltam, nem is gondolkodtam. Olyan szép volt az egész, hogy az már csak a hab lett volna a tortán. De talán így is jobb, így is szebb, hogy ez nem történt meg - mondta Andrea a többieknek.

Állításával ellentétben viszont a kamerák egyáltalán nem gátolták meg abban, hogy átadja magát a testi örömöknek.

- Rettentően szimpatikus számomra, hogy Andrea teljesen diszkréten kezeli a mi kapcsolatunkat. Ha jól tudom, a műsor folyamán még soha nem árulta el senkinek a teljes igazságot a randevúinkról. Arról már nem is beszélve, hogy ez hergeli a többieket - mondta a Blikknek Benkő Dániel. De vajon tényleg megéri a csatornának levetíteni a kéjenc lantművész ágyjelenetét?

forrás:blikk.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: rtlklub kép keres benkő dániel kimaradt jelenetek feleséget rtlklub.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr291562753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása