HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Zalatnay Cini kipakol - őszinteségi rohama van

2009.12.01. 04:05 CbbhuAdmin

Karrierje most is töretlen. Zalatnay Saroltának az éneklés az élete, egy pillanatra sem áll meg. Könyvet ír "Magadat vállalni kell!" címmel, amelyben kifejezheti önmagát, beszélhet arról, amiben hisz, illetve amit mindig is képviselt. Ezt az évet még itthon tölti, de jövő év elején visszatér Amerikába, hogy ott újabb felkéréseknek tegyen eleget.

Az énekesnő kevés misztikus dologban hisz, de Frabato jóslataira várva mégis izgatott lett. A május azt javasolta Cininek, hogy miután mindig is vállalta mind a zene, mind a külsőségek tekintetében önmagát, ezt folytassa tovább, mert az őszinteség meghozza gyümölcsét. Ezt a fajta nyíltságot lehet szeretni vagy utálni, de a legfontosabb a hitelesség. Zalatnay Sarolta alapvetően ösztönös ember, mindaz, amit ő képvisel, belülről fakad nincs maszk, nincsenek szerepek.

Cini a mágustól megerősítést kapott arra vonatkozóan, hogy ideje előtérbe helyeznie magánéletét és még ebben az évben kialakítani azt a partnerkapcsolatot, amelyre vágyik, hiszen ez a legalkalmasabb pillanat arra, hogy megtalálja a boldogságát. 

Frabato a kártya lapjaiból arra következtet, hogy jövendő nagy szerelem nem magyar férfi személyében érkezik majd a művésznőhöz, így könnyen lehet, hogy emiatt több időt tölt majd külföldön. Ám a boldogság nem kopogtat be az ajtón, tenni kell annak érdekében.
 

forrás:stop.hu/Képes Újság

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása