HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Pokrivtsák Mónika sem lesz már fiatalabb

2009.12.02. 10:26 CbbhuAdmin

35 éves Pokrivtsák Mónika műsorvezető, aki meg merte tenni, és elutazott.

A Meri vagy nem meri? című műsorát három éven át vezette az egyik kereskedelmi csatornán. Úgy került a tévébe, hogy jelentkezett próbafelvételre, az pedig azért jutott eszébe, mert PR-menedzserként szerzett diplomát. 

A szereplés már kislányként vonzotta. Otthon tévéset játszott, ami nem csoda, hiszen a nagymamája színésznő, a nagypapája pedig magyarnóta-énekes volt. Mónika országos népszerűséget szerzett, s később több műsorban is láthattuk: ő volt a Játékzóna játékmestere, a Találkozások sztármagazin egyik műsorvezetője, illetve az RTL Klub nyári műsorának háziasszonya. Ezt nagy figyelemmel követték a férfinézők, a nyári szabadtéri felvételek ugyanis lehetőséget adtak a lazább öltözködésre, s Mónika igencsak szemrevaló teremtés. Szakemberek is így vélik, hiszen pajkos képeivel szerepelt az egyik férfimagazinban is. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerelme amerikai, ő pedig igennel válaszolt az önmagának feltett kérdésre: meri vagy nem meri? - és kiköltözött hozzá. 

forrás:stop.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr91568340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása