HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Steiner Kristóf: "pszichológushoz, később pszichiáterhez jártam."

2009.11.13. 15:22 CbbhuAdmin

 "Nemrégiben megjelent, Gumimatrac a Gangeszen című könyve kapcsán vendégeskedett Steiner Kristóf a storytv Esti Frizbijében. A Viva Tv egykori műsorvezetője nem csupán novellafüzéréről, hanem korábbi egészségügyi problémáiról is mesélt.

Nem először beszél nagy nyilvánosság előtt Kristóf  arról, hogy egykor anorexiával, majd bulímiával küzdött. A híresség szerencsére legyőzte a betegséget, de Hajdú Péternek elárulta, hogy még ma sem tudja reálisan megítélni a testalaktát, ami azt jelenti, ha tükörbe néz, nehéz megállapítania, kövér-e vagy vékony. Szerencsére most már legalább a mérlegnek hisz (ami 68 kilót mutat), és nem próbál minél soványabb lenni.

Kristóf arról is beszélt, hogy nem csupán étkezési zavarok keserítették az életét, hanem ezzel összefüggésben súlyos depresszióba esett. "Először pszichológushoz, később pszichiáterhez jártam. Ez utóbbi szorongásoldókat és antidepresszánsokat írt fel, amelyekkel súlyosan visszaéltem, és az előírt mennyiség sokszorosát szedtem. Most már bevallom, volt olyan, hogy egy karácsonyi jótékonysági műsoron fogalmam sincs hol vagyok" - mesélt őszintén.

Kristóf arról is beszámolt, hogy édesanyja halálát követő indiai útja kezdte felrázni ebből az állapotból. Az egykori műsorvezető - aki ma leginkább írásból tartja el magát -  egyébként azt vallja, minden tapasztalat előrébb visz, így ezt a korszakot is tanulságosnak tartja.

forrás: http://www.storyonline.hu/hirek/steiner_kristof/20300/

Szólj hozzá!

Címkék: esti a steiner kristóf péter frizbi hajdú gumimatrac gangeszen

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr771522679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása