HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Liptai Claudia: jöhet az új szerelem

2009.12.02. 12:01 CbbhuAdmin

A hírekkel ellentétben Liptai Claudia életében még nem bukkant fel új férfi, de a műsorvezető már lezárta múltját, és nem térne ki egy új kapcsolat elôl, ami szerinte ha jön, minden tervet felülír. 

Miután januárban zátonyra futott Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassága, sokáig élt a remény, hogy a sztárpár újra egymásra talál. Ma már nyilvánvaló, hogy Gesztesi számára nincs visszatérés a vörös démonhoz. 

Claudia júliusban elköltözött férjétől, és a kamerák előtt vallotta be: nincs közös jövőjük. A magánéleti gondok ellenére a műsorvezető jól érzi magát a bőrében, és már nem foglalkozik a múlttal. Októberben egy férfimagazin hasábjain meztelenül pózolt, és azóta férfiak hada ostromolja.

Claudia már csak a jövőre koncentrál, amelyben akár egy új kapcsolatnak is helye van. A napokban már fel is röppent a hír: újra szerelembe esett. 

– Sok férfi udvarol, de nem tudok szenzációval szolgálni: ha lesz az életemben olyan változás, amiről érdemes beszámolni, tudatni fogom a Bors olvasóival – nyilatkozta Liptai Claudia, aki készen áll egy új kapcsolatra. 

– Már csak elvből sem szabad semmire azt mondani, hogy soha. Ez különösen igaz a szerelemre, hiszen az ha jön, minden elhatározást felülír – mondta a vörös démon, akinek most a kislánya, Panka az első az életében. 

forrás:borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem playboy liptai claudia károly gesztesi

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr51568535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása