Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Benkő óvszer nélkül szexelt Andival

2009.12.02. 11:57 CbbhuAdmin

Bár műsorában feleséget keres Benkő Dániel, könnyen lehet, hogy anyát is talál. A nagytermészetű lantos ugyanis védekezés nélkül szexel, és az ágyba vitt Andreával sem tett kivételt. 

ÓVATLANSÁG - Beteljesültek a kanos lantos vágyai a Benkő feleséget keres legutóbbi adásában: a fél ország szeme láttára gyűrte a lepedőt Andreával, a szlovákiai tolmácsnővel. A nyilvános kalandnak komoly következményei is lehetnek, mert a lantos elveivel összeegyeztethetetlen a fogamzásgátlás.


– Az élet ellen nem szabad védekezni! – jelentette ki lapunknak a legkelendőbb magyar agglegény. 
– Sohasem akartam megakadályozni a fogantatás magasztos csodáját. A hétfő esti, cenzúrázott ágyjelenet során is úgy tűnt, hogy a vad vágyak csillapítása közben elfeledkeztek a védekezésről. Ez annál is valószínűbb, mert Benkő szinte önkívületben élte át a szerelmes ölelkezést. 

– Hogy őszinte legyek, egyetlen pillanatra sem emlékszem abból, amit Andreával ott és akkor tettem. Teljesen álomszerűnek tűnt az egész éjszaka. Andrea édes, mint a cukor, pompás nő. Varázslatos a feje búbjától a lábujjáig – áradozott a svábhegyi trubadúr. A műsor készítőit nem foglalkoztatja, hogy Benkőék védekeztek-e. 

– Mivel két felnőtt emberről van szó, akik szabad akaratukból kerültek intim közelségbe, feltételezzük, hogy tisztában lehettek cselekedetük minden következményével. Éppen ezért nem gondoljuk, hogy a csatorna dolga biztosítani számukra bármilyen védekezési eszközt – nyilatkozta Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója. A Bors Szlovákiában utolérte Andrea édesanyját, aki támogatja lánya és a lantos frigyét. 

– Nagyon büszkék vagyunk Andreára. Az apjával együtt boldogok vagyunk, ha őt boldognak látjuk. Szerintünk vállalható, amit a műsorban csinál, de ebbe amúgy sem szólnánk bele,mert már felnőtt nő, a saját belátása szerint cselekszik. Benkő Dánielt is kedveljük, ha a lányom tetszik neki és megértik egymást, mi támogatjuk a szerelmüket – nyilatkozta a Borsnak Kovácsné, Andrea édesanyja. 

forrás:borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szex gumi óvszer keres nélkül benkő dániel andi feleséget borsonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr131568531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása