HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Mariann kivillantotta

2009.11.26. 07:53 CbbhuAdmin

Falusi Mariann öltözködését többen is kritizálták már amióta az RTL Klub Benkő feleséget keres című műsorában szerepel - többek között barátnője, Lang Györgyi is. Az a szett, amit a hétfői adásban viselt, tényleg kiverte a biztosítékot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nem tudjuk, Mariann stylistjának mi a célja, de időnként túllő a célon. Hétfőn például szexi nőnek akarta feltűntetni az énekesnőt, de véleményünk szerint az elképzelése visszájára fordult. Mariann egy selyemszerű, mélyen dekoltát nadrágkosztümöt viselt, amiből időnként még a fekete melltartója is kivillant. Azt, hogy ez mennyire volt szexi, döntse el mindenki, miután megnézi a Mariannról készült fotót.
 
A közelmúltban Langy Györgyi  a következőképpen kritizálta barátnője öltözködését: "Nagyon rossz nekem erről beszélni, de láttátok a Mari ruháját a Benkő műsorban? Nem szeretném cifrázni, rémálom. Sssszegény! Szerintem ez a "tervező" kimondottan ki akart vele babrálni, és még a rendező is arra utasította a kamerásokat, hogy direkt előnytelenül mutassák" - írja Györgyi, és azt is hozzáteszi, hogy amikor Mariann a saját ruháját viselte, akkor "tök jól nézett ki".
 
forrás: storyonline.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub keres falusi benkő mariann feleséget rtlbulvar.hu rtlklub.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr351553210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása