HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Hálószaggató Bumeráng

2009.11.22. 01:11 CbbhuAdmin

BUDAPEST - Felemás hírek érkeztek tegnap a Sláger Rádióval kapcsolatban: egyes információk szerint a tulajdonos feladta a harcot, megszünteti a csatornát, és kivonul Magyarországról, míg mások azt állítják, napokon belül frekvenciához juthat a Sláger.

 

Egy biztos, tegnap éter helyett a világhálót szaggatták. A net pedig nem mindig bírja a gyűrődést, hiszen egyszerre százezrek kapcsolódnak a Bumerángra. - A budapesti frekvencia, úgy tűnik, hét végén rendeződik, de nem merek időpontot mondani - kezdte Boros Lajos (62), aki tegnap reggel Bocsival és Vogával a megszokott székéből vezette a Bumerángot. - Nem egy „kis dobozban" ülünk, idegen helyre száműzve.

Bochkor Gábor (balra) és Boros Lajos műsora a neten hallgatható
Borosék műsora a neten hallgatható

A tulajdonos vállalta a nyilvánvalóan veszteséges időszakot, amíg interneten fut az adás. Megtartotta stúdiót, az összes irodát, a technikát. Részünkről becsületbeli ügy, hogy halljanak 
minket, ne szakadjon meg a tízéves műsor az átmeneti időszakban sem - magyarázta Boros, aki Bocsival kísérletezett is az első netes adásukban. Egy betelefonálótól a műsor elején képtelenek voltak megszabadulni, negyedórán át fárasztotta a gyógyszerfutár a bumerángosokat.

- Kipróbáltuk, meddig megy el, először figyelmeztettük: sok lesz a számla, erre közölte, hogy céges telefonja van. A végén megzsaroltuk, hogy nem kapja meg az ajándékát, ha nem enged mást is szóhoz jutni élőben.

forrás: blikk.hu

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr91542950

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "ez Magyarországon is bűncselekmény" 2009.11.23. 15:12:39

Nem kívánom újranyitni a vitát a Sláger és a Danubius megszűntéről, de van egy-két nyugtalanító tény, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Magam is kissé hatásvadásznak neveztem a Sláger rádió vezetőjének első felindulásból tett nyilatkozatát, de ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása