HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Samantha Fox: újra vadítóan szexi

2009.11.16. 07:57 CbbhuAdmin

 SYDNEY - Fantasztikus alakjával minden stábtagot levett a lábáról Samantha Fox.

A 43 éves modell kirobbanó formában van, olyannyira, hogy még a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow forgatásait - amely tavaly Magyarországon is futott - is elvállalta, és a hét végén bele is vetette magát az ausztrál dzsungelbe.

Az egykori szexszimbólum alakja szinte mit sem változott az elmúlt húsz év alatt.

A sugárzó szépség azonnal kitűnt a tömegből, de úgy tűnik, nem csupán alakjára, hanem kondíciójára is ügyel, mivel már az első feladatnak hihetetlen lendülettel vágott neki.

- Egy cápáktól hemzsegő vízben kellett átúsznia a hajóról a közeli szigetre, ahol egyébként egyik versenytársával az éjszakát is töltötte - mondta az egyik stábtag.


forrás: blikk.hu A nyolcvanas évek legszexibb kebelcsodájának nincs is semmi szégyellnivalója, hiszen teste mit sem változott az elmúlt évek folyamán, így gond nélkül vetkőzött fürdőruhára. Férfiak milliói rajongtak érte egykor, az énekesnőnek mégsem volt szerencséje velük, hiszen - bár nem tartja magát leszbikusnak - élete társául legjobb barátnőjét és menedzserét, Myra Strattont választotta.

 

 

 

 

Samantha Fox nem szégyenlősködött, amikor fürdőruhában a habokba vetette magát

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: fox samantha

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr921528163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása