HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Öngyilkosságba menekültek a TV2 sztárjának rokonai

2009.11.16. 10:17 CbbhuAdmin

 Joshi Bharat könyvében őszintén vall arról, hogy felmenői körében bizony gyakorta előfordult az öngyilkosság. Míg dédanyja az éhhalált választotta, addig nagyapja patkánymérget evett.

"Anyai dédanyám 88 éves koráig élt, a nagyanyám úgy halt meg 96 évesen, hogy elege lett az életből és azt mondta: holnaptól nem eszem. Anyám két húgával hozzá költözött. Mindennap ivott két pohár citromos vizet. Esténként beszélgettek, és két hét múlva elaludt. Nagyapám úgy halt meg fiatalon, hogy amikor nagyanyám nem volt otthon, két-három hétig ő főzött saját magának, és véletlenül patkánymérget rakott az ételbe. A dédit combnyaktörés érte idős korában, alig volt már mindössze harminc kiló, és ölben vittem a rendelőig" - idézi a Napi Ász Joshi Bharat családi tragédiáit. 

 

forrás: Stop.hu/Napi Ász

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 joshi bharat

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr341528384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása