Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Kutyával kényszerítette szexre a lányát

2009.11.16. 20:52 CbbhuAdmin

 Évtizedeken át borzalmas bűntetteket rejtett egy Missouri állambeli farm az Egyesült Államokban. Egy család hat tagja éveken át itt erőszakolta meg egyikük gyermekeit – öt lányt és egy fiút.

 

Tizenöt évvel a szörnyű események után merte elmondani titkát a rendőrségnek egy most 26 éves amerikai nő, akit testvéreivel együtt hosszú évekig erőszakolt saját édesapja, nagyapja és négy nagybátyja. A rendőrség a nő vallomása alapján a héten vette őrizetbe az ország valószínűleg egyik legborzalmasabb családi erőszakjának hatodik gyanúsítottját.

Szrönyű tabló: a hat családtag, akiket őrizetbe vettek a rendőrök
Szörnyű tabló: a hat családtag, akiket őrizetbe vettek a rendőrök

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nő, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, augusztusban sétált be a lexingtoni rendőrségre, hogy elmondja történetét. Mint beszámolt róla, őt és öt testvérét a nyolcvanas évektől kezdve másfél évtizeden keresztül folyamatosan megerőszakolta apja, nagyapja és több nagybátyja.

A 77 éves idősebb Edward Mohlert, az 53 éves Burrell Edward Mohlert, a 48 éves Jared Leroy Mohlert, a 47 éves Neil Mohlert és az 52 éves David A. Mohlert azzal gyanúsítják, hogy rendszeresen megerőszakolták a lányokat, akik közül még egy sem volt 12 éves. De az erőszakból nem maradt ki öccsük sem.

A gyerekekkel a közösülések előtt „ál-esküvőket" tartottak a családtagok, és egyiküket egyszer arra kényszerítették, hogy közösüljön a család németjuhász kutyájával. A vallomás részletei olyan brutálisak és megdöbbentőek, hogy még a hírügynökségek sem hoztak mindent nyilvánosságra.

A 26 éves fiatal nő elmondása szerint a borzalmak 1995-ben értek véget, amikor teherbe esett, és abortuszra vitték. A rendőrség ugyanakkor nem zárja ki, hogy a többi gyerek ellen még folytatódott az erőszak.

A nagyapát vezetik el a rendőrök: hat unokáját erőszakolta meg
A nagyapát vezetik el a rendőrök: hat unokáját erőszakolta meg

A nő elmondta azt is, hogy testvéreivel együtt azt a parancsot kapták, hogy írják le élményeiket, és rejtsék őket palackokba, melyeket elástak a farm területén. Apjuk szerint így „kiírhatják magukból a rossz dolgokat".

A farmot most 50 nyomozó kutatja át centiméterről centiméterre, ráadásul nemcsak az üzeneteket, hanem - mint a CNN és a Fox News megtudta - holttesteket is keresnek.

A gyanúsítottak mindegyike előzetes letartóztatásban van.

forrás: blikk.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex kutya lány

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr921530284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása