HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Benkő újabb nővel kerül intim kapcsolatba

2009.11.16. 07:49 CbbhuAdmin

 Az RTL Klub Benkő feleséget keres című műsorában sokk meghökkentő jelenetet láthattunk már és úgy tűnik, a ma esti adás sem lesz mentes a hasonlóktól. Úgy tudjuk, Benkő Dániel újabb hölggyel keveredik intim kapcsolatba.

 

Benkő Dániel hétfő esti showja megosztja a nézőket, mint ahogyan maga a lantművész is. Meglepő módon azonban a műsorban nem Dániel, hanem sokkal inkább a feleségjelöltek viselkedése veri ki a biztosítékot. Láthattuk már, amikor Éva nyelve Benkő szájába került, de az egyébként szerénynek és visszahúzódónak mutatkozó Andrea feneke is megvillant a kamerák előtt, miközben a ház ura fölé került.


Edit viselkedése talán az, ami a legmeghökkentőbb. Ő is csókolózott már Dániellel, de attól sem riadt vissza, hogy enyhén cikinek mondható erotikus táncot lejtsen, vagy éppen kamerák előtt hányjon.

 

A StoryOnline birtokába jutott információ szerint Dániel ma este újabb lánnyal kerül erotikus szituációba. Vajon ki lesz az a maradék 4 lányból? A szórakoztató Tünde, aki az előző adásban erotikus nyalakodást folytatott Dániellel? A visszahúzódó Barbara? A magát könnyedén feltáró, dús keblű Andi? A bölcs anya, Yvette? Az esti adásból az is kiderül, kinek kell távoznia a villából, kinek a viselkedése nem tetszik Dánielnek.

 
forrás: storyonline.hu
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: rtl story keres benkő feleséget storyonline.hu klub.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr811528153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása