HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Brad Pitt ebben is király lehet

2009.11.15. 22:35 CbbhuAdmin

 A színészet és az építészet után a hatgyermekes apa újabb szakmát választott, amibe nagy lelkesedéssel vetette bele magát.


Brad Pitt, a Becstelen brigantyk sztárja, aki Angelina Jolie-val hat gyermeket nevel közösen, újabb szakmát kezdett kitanulni. A színész a filmes karrier mellett az építészet nagy rajongója, és most elkezdte kitanulni a borászat fortélyait is. 

A hollywoodi híresség, és párja egy dél-franciaországi birtokon nevelik gyerekeiket, ami közismerten remek bortermő vidék. Pitt pedig úgy döntött, hogy a házuk átalakításai mellett a Chateau Miraval borgazdaságának ügyeit saját kezébe veszi. Éppen ezért el is kezdte kitanulni a mesterséget.

A Us Weekly magazin információi szerint a színész - "Nagyon élvezi, hogy megtudja, hogyan készül el a jó bor."

A pár egyébként hamarosan egy újabb gyerekkel növeli amúgy sem kicsi családját. A hírek szerint Angelina ismét beadta az örökbefogadási kérelmet, ezúttal egy perzsa kislányt vesz magához, egyedül, mivel Brad neve nem szerepel a dokumentumokban. Ő lesz a család hetedik gyermeke, három befogadott és három saját gyerek után.
 
 
forrás: stop.hu

Szólj hozzá!

Címkék: angelina jolie brad pitt

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr311527720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása