HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

A Bumeráng visszatérhet!

2009.11.15. 22:30 CbbhuAdmin

 Az elmúlt hetekben mindenhol a Danubius-és a Sláger Rádió leváltásáról lehetett a leg-többet olvasni. Az ország felháborodott, és nem igazán értette, hogy miért kell az embe-reket mindig a legjobbtól megfosztani. A Bumeráng és vele együtt a Danubius Pirítósa a leghallgatottabb rádiós műsorok közé tartoztak. De talán mégsem kell a Boros-Bochkor párostól megválnunk. Újabb hírek, amelyek talán megmenthetik a Bumeráng műsorát is.

 

November 18-án, ahogy már mindenki tudja, elhallgat a Sláger-és Danubius Rádió. Sokan szomorkodnak emiatt, hiszen számos éven át volt életük része. Munkába indulás előtt, kikap-csolódásként rengeteg ember hallgatta a Bumerángot, vagy a konkurens rádió műsorát a Pirí-tóst. Az elmúlt napokban szárnyra kapott egy hír, mely szerint mégis lehet esély arra, hogy ez a két műsor tovább szórakoztassa az embereket.

A legfrissebb információk szerint az új rádió, a Neo Fm vezetői tárgyalásokat folytatnak Bochkor Gáborral és műsorvezető társaival, hogy megvásárolják a Bumerángot. Ha valóban meg tudnának állapodni, akkor a műsor változatlan formában, ugyanazon a frekvencián foly-tatódhatna. Persze a páros ragaszkodik a Sláger Rádióhoz, ezért ha jelenlegi munkaadójuk azt mondja, hogy tudják folytatni a sugárzást, akkor szó sem lehet arról, hogy ők váltsanak. 


Galéria:Klikk! 


Szerződésük 2010 végéig él, így ha még váltani is szeretnének, akkor ezt csakis szerződésbontással tudnák megtenni, ami nem lenne olcsó mulatság. Heal Edina szerint, ez a kiadás pedig megengedhetetlen lenne egy most induló rádiónak. Boros Lajos azt nyilatkozta, hogy semmiképp sem akarnak haraggal távozni a Slágertől, és egyáltalán nem akarnak pereskedni. Örülnének, ha nem kellene rádiót váltaniuk.

 

A Danubius helyén kezdő Klassz Fm is próbál hasonlóan taktikázni, mint a Neo. Tisztában vannak azzal, hogy Sebestyén Balázs és Jáksó László munkássága mindenképp növelné majd a hallgatottságot. Már csak az kérdés, hogy a két műsorvezető él-e a lehetőséggel, és leszerződik az új rádióval.

Úgy látszik, a két új rádió már most azon van, hogy minél több hallgatót megnyerjen magá-nak. A Bumerángos csapat biztos, hogy sikerre vinné a Neo Fm-et., és valószínűleg a Klassz Fm-re is jó hatással lenne majd, Sebestyén Balázs és Jáksó humora. Egy biztos, semmi sem lesz a régi, de talán majd idővel sikerül kompenzálniuk az elődök hiányát.
Magyar Zsuzsanna

forrás: bulvaros.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: rádió sláger lajos bochkor gábor boros

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr781527697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása