HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Szülés után is bombázó sztárok

2009.11.14. 19:12 CbbhuAdmin

 A sztár anyukák a szülőszobából kilépve máris modell alakkal libbennek el. De vajon mi a titkuk? Hogyan csinálják?

Heidi Klum

A hírességek minden lépését nyomon követve, persze, hogy a terhességük minden fázisát is árgus tekintettel figyeljük. Látjuk, ahogy egyre nagyobb a pocak, majd miután megszületett a sztárbaba, a mama alakja szinte tökéletesebb lett, mint a várandósságot megelőzően valaha is volt.

Nos nyílván színészekről, modellekről, közéleti személyiségekről van szó. Akárhogy is vesszük, testük a munkaeszközük. Ők abból élnek meg, hogy a nyilvánosság számára mutatják tökéletességüket. Tehát ők semmi mást nem kell, hogy tegyenek, csak a testükre kell odafigyelniük. Persze ha ehhez ők lusták lennének, a megfelelő anyagi forrás segítségével személyi edzőt, illetve táplálkozási tanácsadót is bérelhetnek. Ha pedig a "könnyebb" megoldás mellett döntenek, mindent megold helyettük egy ügyes kezű plasztikai sebész.

Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, ha nem döntenék ezáltal depresszióba a hétköznapi kismamákat. Ők ugyanis az egész történésből csak annyit észlelnek, hogy a sztárok szülés után tökéletes alakkal rendelkeznek velük ellentétben. Bálnának érzik magukat, úgy érzik, ők tökéletlenek és szerencsétlenek, mert régi alakjukat megfeszített munkával sem sikerül visszanyerniük teljesen. Így alakulhat ki bennünk a szülés utáni depresszió, melyet a sztárok menedzsmentje idéz elő.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a sztárok élete csupán egy tökéletesnek feltüntetett hazugság. Vagy ahogy egy tanárom mondaná, az igazság alternatív kommunikációja az egész. Nem mellékesen a szülés utáni testedzés csökkentheti az anyatej mennyiségét is. Tisztában kell lennünk azzal, hogy a szülés többletsúllyal jár, melyet apránként leadhatunk, de nem szabad hagynunk, hogy a fogyás rögeszménkké váljon. Gondoskodjunk inkább a kicsi életről, kit nem régen hoztunk világra.

forrás: http://www.bulvaros.hu/cikk/n507bf/

Szólj hozzá!

Címkék: szülés sztár szexi

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr881525346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása