HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Iszonyatosan gazdagok - mégis szerények - hogy csinálják?

2009.11.14. 19:13 CbbhuAdmin

 Három és fél milliárd forint - ennyi kell ahhoz, hogy valaki felkerülhessen a százötven leggazdagabb magyar listájára. A Népszabadság idén újra összegyűjtötte a milliárdosok névsorát. Vajon hol laknak, mekkora a személyzetük és milyen luxusautóval járnak, hánykor kelnek és mit esznek, ha megéheznek? - ezek a kérdések sokakban felmerülnek.

Az első helyezett, Demján Sándor hétköznapi életet él. 
A felesége nem tart személyzetet, szakácsot, pedig megtehetné. Maga főzi a férjének a vacsorát. A hétvégéket - ha csak tehetik - az unokákkal töltik, akiknek a nyári szünidőben diákmunkát kell vállalniuk. Fényűző partikra nem járnak, legfeljebb jótékonysági estekre. 2400 egyetemistának folyósít ösztöndíjat, s rendszeresen támogatja a kultúrát.

Zwack Péter neje szeret matatni régi kacatok között az Ecserin.
Anne Marshall Zwack angol írónő szereti a régiségeket, s bár minden bizonnyal megvehetne bármit a méregdrága belvárosi boltokban, ő mégis inkább a piacon alkudozik. A világhírű likőrgyáros-dinasztia elegáns asszonya a fényűző üzletek helyett a bolhapiac világát választja.

Kieselbach Tamás az egyik legmeghatározóbb alakja a műkereskedelemnek.
Piacon kezdte a pályafutását: annak idején képes volt egy szakadt Ladában tölteni az éjszakát, csak azért, hogy ő érkezhessen elsőként vasárnap hajnalban a híres pécsi vásárra. Órákig keresgélt a puszta földre kipakolt tárgyak között, még a téli hidegben is, amíg rá nem bukkant valami érdekesre.
 

forrás: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=564666

Szólj hozzá!

Címkék: magyar népszabadság sándor zwack demján péter tamás leggazdagabb gazdagok kieselbach százötven

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr801525352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása