HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Galambos Lajos: "Lajcsi vagyok, élni akarok!"

2009.11.14. 14:00 CbbhuAdmin

 Galambos Lajcsi másfél évvel ezelőtt járt Havas Henriknél, azóta eltűnt a rá annyira jellemző nagy pocak, arca már nem olyan kerekded, a hang azonban ugyanaz, és a trombitája sem szól másképp, mint akkor. Összesen ötvenegy kilót dobott le magáról a mulatóskirály. Galambos Lajcsi akkor ijedt meg, amikor orvosa elmondta, hány évvel rövidíti meg az életét a tetemes túlsúly. Havas Henriket elsősorban az érdekelte, hogy milyen ponton fordul egy kövér ember orvoshoz.

 

Az, hogy otthon nyaggatják a kövérsége miatt, és az illető sajnálja magát, általában nem elég ehhez. Mikor fordulnak szakemberhez azok, akik tulajdonképpen rettegnek attól, amit ott fognak hallani? 
Dr. Szerémy Zsolt, gasztroeneorológus mindvégig kitartott Lajcsi mellett, barátként és orvosként is segítette a fogyását. "Általában egy betegség, például a cukorbetegség kapcsán szembesülnek a túlsúlyos emberek azzal, hogy a kövérséggel le kell számolniuk, ha meg akarják élni az átlagéletkort" 
 Lajcsi elsősorban a gyermekei miatt vágott bele. "Édesapám álma, hogy átölelhesse kislány unokáját, nem válhatott valóra. Én szeretnék ott lenni az unokáim életében, szükségünk van egymásra a gyerekekkel, a feleségemmel" - mondta. 
Lajcsi bevallja, volt, amikor fel akarta adni. A doktor úr segítségével lendült túl rajta, és folytatta a diétát, persze ma már nem titok, hogy a gyomorgyűrű is igencsak hozzájárult a sikerhez. Lajcsi 48 éves koráig várt, amíg a jövője érdekében életmódot váltott, és ezt javasolja minden hasonló sorsú férfinak és nőnek is.

Havas ma este a storytv-n!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás: http://www.storyonline.hu/hirek/havas/20330/

 

Szólj hozzá!

Címkék: story storytv lajos havas henrik lagzi lajcsi galambos storyonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr941524640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása