HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

10 milliót buktak egy kérdésen

2009.11.14. 13:53 CbbhuAdmin

 NYÍREGYHÁZA - Hatalmas reményekkel indult neki a Széf vetélkedőnek Gergely Edit (50) és fia Gábor (29), akik pont egy olyan kérdéskörön buktak el, amit illett volna tudniuk.

A gyermekvédelemmel foglalkozó volt tanítónak még most is összeszorul a gyomra, ha eszébe jut az utolsó másodperc a játékban, amikor 10 millió 150 ezer forintot veszítettek. A drámai percekben Sebestyén Balázs próbálta anyát és fiát vigasztalni, de nem sikerült.

Hibáztak. Edit és fia, Gábor egy focis kérdésen bukott el a Széfben
Hibáztak. Edit és fia, Gábor egy focis kérdésen bukott el a Széfben

- Amikor bejutottunk a játékba, nem titkolt szándékom volt, hogy amennyiben nyerek, a pénz nagy részét alapítványomba teszem, amely fogyatékos, illetve állami gondozásból kivett gyermekekkel foglalkozik - mesélte a Blikknek Edit. - Eleinte szerencsénk volt, aztán elpártolt mellőlünk Fortuna, és egy focis kérdésen csúsztunk el. Több mint 10 millió forintot bukni, belefájdult a szívem! Még az sem vígasztal, hogy a kettes széfben volt a pénz, mi meg az ötöst választottuk volna...

forrás: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/10-millios-bukta-2004390/

 

Szólj hozzá!

Címkék: a balázs sebestyén széf blikk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr661524619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása