HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Südi Iringó: "Többé nem adom ki magam"

2009.11.13. 15:13 CbbhuAdmin

 "Az utóbbi időben csak ritkán, kivételes alkalmakkor nyilatkozik Iringó a magánéletéről. Azt sem tudni, van-e épp valakije, vagy nincs. Egy korábban adott interjúban azonban elárulta, hogy egyszer nagyon megjárta egy férfival...

"Nagyon nehezen leszek szerelmes - mesélte. - Sok idő kell ahhoz, hogy megnyíljak valaki előtt, és ki tudjam mutatni az érzéseimet. Csupán egyetlen egyszer fordult elő, hogy szinte azonnal, első látásra beleszerettem valakibe. Ez két Szombat esti láz széria között történt. De a dolognak csúnya vége lett, mert az illető nem viszonozta az érzelmeimet, nem tervezett velem semmilyen szinten. Kegyetlen érzés volt! Soha nem éreztem magam ennyire rosszul. Még szerencse, hogy jött a második tévé-show, s beletemetkezhettem a munkába. Ám azt egy életre megtanultam, hogy nem szabad azonnal megnyílni, mert könnyen visszaélhetnek vele!"

forrás: http://www.storyonline.hu/hirek/sudi_iringo_tobbe_nem_adom/20280/

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Szólj hozzá!

Címkék: story iringó storyonline.hu südi

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr331522664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása