HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Kollár Betty kerülte a szexi mozgást

2009.11.13. 14:55 CbbhuAdmin

 "A Csillag Születik szombat esti műsorában Kollár Betty a tudásának egy teljesen új oldalát mutatta meg. Az első fordulóban látott szexi, főleg táncos elemekre épített produkciója után most egy vad, kemény műsort vitt a színpadra, extravagáns sminkben, zúzós rockzenére komponálva.

 

- Most direkt hagytam ki a szexizést, mert a kezdetektől fogva az volt a célom, hogy a rúd-fitness sport mivoltát mutassam be, és ismertessem meg az emberekkel, ez pedig kizárólag nehéz, erőemelő elemekkel működik.

Ezekből pedig egyáltalán nem volt hiány a produkcióban, és Betty úgy érzi, tökéletesen kitett magáért. A véleményével a zsűri is egyetértett, tőlük kizárólag pozitív kritikákat kapott. Ugyan ez nem volt elég a továbbjutáshoz, Betty szerint nincs oka a csalódottságra, hiszen elérte a célját: rengeteg emberrel ismertette meg a rúd-fitness műfaját, és a sok pozitív véleménynek köszönhetően a munkásságába vetett hite is tovább erősödött, amire nagy szüksége van, hiszen úgy tervezi, jövőre a sportág világbajnokságán, nemzetközi mezőny előtt bizonyítja majd a tehetségét:

- Azt hiszem, talán egy kicsit későn kezdtem ahhoz, hogy labdába rúghassak a külföldi profik táborában, de mindenesetre szeretnék majd a versenyen lenyűgözni mindenkit és olyat mutatni, amit eddig még nem láttak."  

cikk: http://www.bulvaros.hu/cikk/ireits/

 

Szólj hozzá!

Címkék: csillag születik betty kollár

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr601522622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása