HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Keleti Andi színpadra tette a gyerekeit

2009.11.13. 15:16 CbbhuAdmin

 "A gyönyörű táncosnő és párja együtt döntötték el, hogy gyermekeiknek végre megengedik, hogy színpadra álljanak egy bemutatkozó cipőmárka kedvéért. A táncoslábú pár végigizgulta az egész műsort, de szerencsére minden rendben zajlott és a kicsik is nagyon élvezték. Andrea és Zoltán egyébként nagyon harmonikus kapcsolatban élnek együtt, és ahogyan Ők mondják: mindezt a táncnak köszönhetik.

 

A szülők a Joya, a gyerekek pedig Joyssy nevű márka lábbelijeit mutatták be a nagyközönségnek, Karl Müller svájci feltaláló korszakalkotó elemeivel ellátott cipőiben. Keleti Andrea és férje már otthonosan mozogtak a színpadon, de ezúttal a gyermekeiket is magukkal vitték a kifutóra.

"Nem mi voltunk az instabil tagjai a családnak, hanem a gyerekek, hiszen Ők most álltak életükben először színpadon, de szerintem Ők is élvezték" - meséli a tabutv.hu riporterének Keleti Andi, aki párjával együtt mindenkit arra buzdít, hogy mennyen el egy tánciskolába, hiszen ez a kiegyensúlyozottság biztos receptje.

forrás: http://www.bulvaros.hu/cikk/wav4bo/

tabu TV: Keleti Andi színpadra tette a gyerekeit

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv keleti tabu andrea bulvaros.hu joyssy tabutv.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr821522667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása