HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Gesztesi visszavág Liptainak

2009.11.13. 20:38 CbbhuAdmin

 Gesztesi Károly visszavág válófélben lévő nejének, Liptai Claudiának. A színész is megszegi megállapodásukat, hogy nem teregetik ki szakításuk részleteit. 

VALLOMÁS - A Bors megtudta, hogy már felvették azt az adást, melyben Gesztesi Károly Joshi Bharatnak önti ki a szívét egykori, örökké tartó szerelemnek indult házasságáról. Amikor kiderült a pár szakítása, mindketten megfogadták, hogy nem árulják el egymást, nem beszélnek a nyilvánosság előtt az okokról, nem hozzák kellemetlen helyzetbe a másikat – írjanak róluk bármit is a lapok. 

 

 

 

Fotó: Cser Dániel 

Liptai Claudia hetekkel ezelőtt megszegte a megállapodásukat, amikor beült Joshi Bharat székébe, és őszintén elmondta, hogyan élte meg a kapcsolatát Gesztesi Károllyal. Beszélt a veszekedéseikről, a lányukról, és arról a nehéz érzelmi helyzetről is, hogy párja volt nejével kellett egy telken laknia. Szeretettel beszélt Gesztesiről, ám ki tudja, hogy a színész hogyan viselte egykori párja kitárulkozását közös életükről. Miután Gesztesi Károly eddig még egyszer sem bocsátkozott részletekbe válásáról, érdekes lesz hallani, ő vajon hogyan látja a miérteket. 

– Azért gondoltam úgy, hogy jó lenne Gesztesi Károllyal beszélgetni, mert így az ő szemszögéből is megismerhetjük a történetet. Nem titok, hogy Károly igent mondott a felkérésre, és elmesélte nekem, miként véle kedik családja széteséséről. Barátságos és őszinte beszélgetést volt, amely mindig segíthet az embernek, így talán neki is. Bízott bennem, és amit a lelkéről el akart mondani, azt megosztotta velem, a beszélgetést pedig november 23-án a nézők is láthatják – mondta a borsnak Joshi Bharat.

forrás: http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=25205

Szólj hozzá!

Címkék: bors liptai claudia károly gesztesi borsonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr151523382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása