HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Fábry is kiakadt Bochkorék kinyírásán

2009.11.13. 21:08 CbbhuAdmin

"Balázzsal együtt akar visszatérni az éterbe Bochkor Gábor. A Sláger Rádió sztárja Fábrynak elárulta: folytatják a Bumerángot, és szeretné, ha Balázsék műsora is tovább élne. 

 

 

SZÖVETSÉG - Fábry összehozta a rádiózás nagyágyúit. Sándor az Esti Showder felvételén vendégül látta a megszűnés előtt álló Bumeráng és Pirítós műsorvezetőit. Előbb Balázsék, majd Bocsiék nyugtatták meg rajongóikat: nem tűnnek el örökre az éterből. 

 

 

 

fotó:TV2/RTL klub

 

– Szünetet kell tartanunk, de azon vagyunk, hogy folytathassuk a Pirítóst. Tárgyalunk, remélem, sikerül valakivel megállapodásra jutnunk – mondta Balázs. Bochkor hasonlóan derűlátó volt. 

– Biztató jelei vannak annak, hogy tovább fog működni a Bumeráng. Szeretnénk, ha Balázsékkal együtt térhetnénk vissza. Nagyon jó riválisok, az egyetlenek, akikre odafigyeltünk – magyarázta Bocsi. Bár Fábry kínosan ügyelt arra, hogy ne foglaljon állást a vitatott ORTT-döntésről, de együttérzett a frekvenciapályázaton alulmaradt rádiók sztárjaival. Bochkor a másnap reggeli Bumerángban elmondta, ez nem üres gesztus volt. 

– Köztudomású, hogy Fábry nincs oda az olyan műsorokért, mint a miénk, de a show után elmondta, cseppet sem ért egyet azzal, ahogy eldőltek a dolgok – idézte fel a színfalak mögött elhangzott beszélgetést a rádiós.

forrás: http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=25206

Szólj hozzá!

Címkék: esti rádió rtl klub balázs danubius sebestyén fábry sándor sláger bochkor bors gábor rtlklub.hu borsonline.hu shoder

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr931523438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása