HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Claudia kiborult

2009.11.13. 15:24 CbbhuAdmin

 "Rájár a rúd a Barátok közt Claudiájára. Nem elég, hogy elveszítette a férjét, a fiát most még jól be is csapta a férfi, akiben megbízott, és akit szeretett.

 

Egyre bonyolódnak a szállak az RTL Klub népszerű sorozatában. Claudia már korábban is gyanakodott arra, hogy Valter összeszűrte a levet Miklósékkal, most azonban megtudta, amire gondolt, nem csak kényszerképzet. Valter ugyanis bevallotta neki, hogy legfőbb ellenségével szövetkezett ellene és bár azt is elmondta, tényleg szereti Claudiát, az üzletasszony kidobta.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Az ex-ügyvéd kénytelen volt távozni az asszony életéből. Vajon Claudia túl tudja magát tenni ezen a veszteségen, vagy beleroppan? Elképzelhető, hogy esetleg visszafogadja Valtert? Előbb utóbb minden kérdésre választ kapunk.

 
forrás: http://www.storyonline.hu/hirek/aktualis_bk_botrany/20262/

 

Szólj hozzá!

Címkék: barátok rtl klub claudia közt baratok kozt rtlklub.hu baratokkozt.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr761522683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása