HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Tatár Csilla kék sminkje

2009.11.12. 03:27 CbbhuAdmin

 "Megdöbbentően erős sminkkel állt kamerák elé a minap Tatár Csilla. A TV2 Macsólaborjának műsorvezetője arról beszélt a Mokkában, hogy a férfiátváltoztató sorozatban miként viselkednek az erősebb nem képviselői.

Megállapítható, egészen másként fest Csilla a Mokka műsorvezetőjeként, mint vendégeként. A csinos tévést többnyire finoman elegáns ruhában és halvány sminkkel láthattuk, most azonban - ő vagy a sminkese -  kitett magáért. Csilla vagány dzsekit és vastag pulcsit viselt, ám a legmeglepőbb az volt, ahogyan a szemét kifestette. 

Bár a kék smink jól illeszkedett pulóvere kék csíkjaihoz, mégis volt valami disszonáns a fiatal nő megjelenésében - mégpedig a nagyon erős, inkább estére való make-up-ja. Talán ez esetben a kevesebb több lett volna."

a cikk: http://www.storyonline.hu/hirek/tatar_csilla_eros_sminkje/20196/

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 story mokka smink csilla tatár storyonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr51519390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása