HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Hajdú Péter: Izgató Kata dekoltázsa!

2009.11.12. 03:13 CbbhuAdmin

 "Hajdú-Sarka Kata mellének teljes mértékben fedetlen látványától már csak egy begombolt műanyagdarab választotta el az egyik celeb buli látogatóit, de ez Hajdú Petit egyáltalán nem zavarta, sőt kameránk előtt nyúlt be Kata ruhája alá és fogta meg felesége mellét. Péter szerint egyébként nagyon izgató volt aznap este a nemrég szült párja dekoltázsa, ezért nem volt otthon családi perpatvar abból, hogy Kata a nagyvilágnak is megmutatta ezt.

Forró pillanatok tanúi lehetnek, ha az internetes sztártévé videójára kattintanak. Hajdú Péter ugyanis kamerák előtt simította végig felesége, Hajdú-Sarka Kata kebleit. "Ma este Kata volt a legcsinosabb, így nem zavar az sem, hogy most nagyobb a dekoltázsa, mint szokott. Szerintem izgató. Téged zavar?" - kérdezi a tabutv.hu riporterétől Hajdú Péter, aki korábban hevesen tiltakozott az ellen, hogy felesége nyilvánosan mutogassa magát."

folytatás: http://www.bulvaros.hu/cikk/ce9did/

Szólj hozzá!

Címkék: kata péter dekoltázs hajdu izgató sarka hajdú sarka kebleit

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr101519379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása