HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Videóra vették Natascha fogva tartását

2009.11.11. 06:23 CbbhuAdmin

 "Megdöbbentő bizonyíték Natascháról, az emberrabló Priklopil egyik barátja mindent tudott a lány szenvedéseiről

BÉCS - A legújabb, hogy a fiatal lány elrablásáról nem csak Wolfgang Priklopil (†44) tudott. Egy német grafikus tulajdonában ugyanis olyan videofelvételek vannak, amelyeket egy harmadik személy készített. Thomas Vogel állítólag ezzel az információval két nappal Natascha szabadulása után megkereste az osztrák rendőrséget, de visszahívásra sem méltatták.

- Mindig is érdekelt Natascha sorsa. Folyamatosan kutattam az interneten újabb információkért. Két nappal a kiszabadulása után egy gyermekpornóról szóló fórumon bukkantam egy felvételre, amelyen egy emeletes ágy látszik, rajta egy láthatóan elkábított kislány, mellette egy férfi, amint betakarja. Aztán a kamera közelített az arcra, amely Natascháé volt."

folytatás: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/videora-vettek-natascha-fogva-tartasat-2004103

Szólj hozzá!

Címkék: video natascha

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr681517131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása