HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Annácska megmenthette volna Zeuszt a biztos haláltól?

2009.12.06. 00:21 CbbhuAdmin

Tovább folytatódik Kelemen Anna elaltatott kutyájának botránya. Az egyik állatvédő szervezet szerint ugyanis a modellnek lehetősége lett volna megmentenie Zeuszt. Az egykori playmate jogi képviselője értetlenül áll a történet előtt.

"Ha valakiről, hát Kelemen Annáról nem lehet azt mondani, hogy ne küzdött volna Zeuszért. A végsőkig képes volt elmenni, minden jogi eszközt megragadott, hogy ne kelljen elaltatni a kutyát, de a jogerős jegyzői határozat szerint nem tehettünk mást. Ügyfelem miután megkapta a hivatalos határozatot, fájdalommentesen maga altatta el az állatot, megelőzve az elkobzási időpontot" - tájékoztatta a Napi Ászt Beleznay Zsolt ügyvéd.
Az ügyvéd továbbá azt is cáfolta, hogy más gazdával hosszabb élete lehetett volna az állatnak.
"Anna egy menhelyről vette ki a kutyát, ám azt elfelejtették közölni, hogy Zeuszt korábban már odaadták valakinek, akinél három hónapot töltött, és aki pont azért vitte vissza, mert kezelhetetlenül agresszív volt. Azt mondták neki, hogy egy nagyon barátságos állatról van szó, holott egy időzített bombát adtak. Ebből a felelőtlen menhelyi hozzáállásból indult ez az egész botrány" - nyilatkozta Kelemen Anna jogi képviselője.
 

forrás:stop.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr471577048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása