HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Benkőt többen nézik,mint Győzikét

2009.12.04. 17:15 CbbhuAdmin

A hírek szerint Benkő Dániel műsora máris lenyomta nézettségben a korábban szintén az RTL Klubon futó Győzike showt. Rényi Ádámot, a csatorna kommunikációs igazgatóját arról kérdeztük, igaz-e a pletyka?

Rényi Ádám elmondta, valóban igaz, hogy a Benkő feleséget keres című műsort többen nézik, mint Gáspár Győzőék műsorának utolsó évadait. Ugyanakkor a Győzike show népszerűsége a kezdetekkor nagyon nagy volt, több mint 2 millióan voltak rá kíváncsiak.

Azóta azonban változtak a tévézési szokások, sokkal több csatorna versenyzik a nézők kegyeiért, így évekkel ezelőtti nézőszámokhoz nem érdemes a mostaniakat hasonlítani. A kommunikációs igazgatótól azt is megkérdeztük: Benkő Dánielre számít-e műsora befejezése után a csatorna? Rényi Ádám rejtélyesen csak annyit mondott: mindig a műsorhoz keresnek embereket és nem a személyekhez műsort.

forrás:storyonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub story keres benkő storyonline feleséget rtlklub.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr381574101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása