HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Benkő Tündéje megint alakított

2009.12.02. 10:33 CbbhuAdmin

Tünde ezen a héten sem hazudtolta meg önmagát az RTL Klub Benkő feleséget keres című műsorában. Azt azonban egyre nehezebb eldönteni, hogy a fiatal lány csak tetteti az ostobaságot, vagy valóban az.

Dániel bungee jumpingolni vitte Editet és Tündét, de végül a fiatalabb jelölttel ugrott együtt. Az ugrás után Tünde a következőket mondta: "Nekem nagyon jól tetszett mándzsi jumpingolás és szerintem a Dániel be volt sz*rva. Ennyi idősen már meg is állhatott volna a szíve" - tette hozzá végül.

Ezután vitorlázni ment Dániel, Edit és Tünde. A romantikázás után a furcsa hármas autóba szállt, ám míg Edit arról áradozott, milyen szép napjuk volt, a lantművész nagyot ásított. Nem csoda, ha este is bealudt a szinte meztelen nő mellett.

forrás:storyonline.hu 

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub keres bungee jumping tünde benkő dániel feleséget rtlklub.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr291568351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása