HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Tabáni István: "...engem riasztanak az olyan lányok...."

2009.11.26. 23:35 CbbhuAdmin

Tabáni István a tehetségkutató versenyben nagy örömet szerzett a szüleinek azzal, hogy Máté Pétertől énekelt, hisz a család nemcsak rajong a korán eltávozott énekesért, hanem személyes ismerősük is volt.

A zene és a képzőművészet volt mindig, ami körül a Tabáni család élete forgott. A nagypapa, Hargitai Fischer István Honthy Hannával lépett fel a Horváth kertben nyaranta, aztán, amikor a háború után munkásmozgalmi dalok éneklésére akarták rávenni, inkább hátat fordított a pályának. Tabáni anyuka mégis csodálkozott, amikor már az óvodában arra biztatták, írassa a fiát zenei előkészítőbe.

"Azt mondták, jó hallása van. Nem is gondoltam rá, hogy nagyapjától örökölhette. Később Erzsi, a lányunk is tanult zongorázni, hegedültek is a gyerekek, de mindig szerény anyagi körülmények között éltünk, a pianínó is kölcsönbe volt, a hegedű is, csak a vonó volt a miénk" - emlékezik Tabáni István édesanyja.

A szülők elégedettek a gyermekeikkel. Lányuk férjhez ment, az öt hónapos Emma a család szeme fénye. Istvánt nem sürgetik a szülei a nősüléssel, és ő sem akarja elsietni a dolgot.

"Korábban a rajz meg a felvételik voltak az elsők, most az éneklés. Ráadásul engem riasztanak az olyan lányok, akik nem a másik embert akarják megismerni, hanem azt nézik, van-e kocsid, és hová viszed őket szórakozni vele. Sokan kérdezik tőlem, miért vagyok én más, miért vagyok csöndesebb. Elmondom. Azért, mert megtanultam, milyen pici az ember, mennyire van oka a szerénységre. Sokat rajzolok a természetben, és a színpadon tudok megnyílni, amikor énekelek. Most százával érkeznek a levelek, randevúra hívnak, elolvasni sincs időm, nemhogy válaszolni rájuk meg találkozgatni." 

forrás:Stop.hu/Hot

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr281555281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katus46 2010.01.04. 17:17:56

Sok sikert István. Remélem CD hamar jön .
süti beállítások módosítása