HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Dóri, a tökéletes karácsonyi ajándék

2009.11.26. 08:09 CbbhuAdmin

Sok férfi titkos vágyát valósította meg a Playboy: piros szalaggal átkötött, igazán szexi karácsonyi ajándékot tett a fa alá Mészáros Dóri személyében.

BUDAPEST -A sztriptíztáncos playmate nem először szerepel a nyuszis magazin címlapján, de elmondása szerint eddig ezt a fotózást élvezte a legjobban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tökéletes alakú modell annak örült a legjobban, hogy kicsit újra gyerek lehetett, és beleülhetett a Télapó ölébe. Dóri azt is bevallotta: bár a fehér szakállú, nagy pocakú, piros ruhába öltözött apó nem az esete, de azért vonzódik az idősebb férfiakhoz.

- Bár ha jól belegondolok, a Télapótól mindennap kérhetnék ajándékot - nevetett a playmate, aki ugyan ajándékként még nem „feküdt" a fa alatt.

forrás:blikk.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: playboy mészáros dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr711553232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása