HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Újabb mérgezések az Allee-ban. Kell ennél nagyobb reklám?

2009.11.16. 12:30 CbbhuAdmin

 smét rosszul lett öt ember a kipufogógáz miatt a budapesti Allee bevásárlóközpontban hétfő délelőtt.

 

A emberek - akárcsak vasárnap - ismét az épület mínusz második szintjén lettek rosszul, ahol részben parkoló, részben pedig egy élelmiszerüzlet van - mondta el Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.

Közölte, a rosszullétet nagy valószínűséggel az okozza, hogy az élelmiszerüzlet dolgozói huzamosabb ideig lélegzik be az autók által kibocsátott kipufogógázt.

Vasárnap 14 ember lett rosszul
A vasárnapi mentésről nézd meg a többi képet!

Az öt embert jelenleg a mentők vizsgálják a helyszínen.

Mint arról beszámoltunk vasárnap délután gázmérgezés miatt vittek be a mentők 14 embert, köztük egy gyereket is az élelmiszer-hipermarketből.

Akkor szén-monoxid-méréseket végztek a tűzoltóság szakemberei, akik megállapították, hogy a mélygarázsban felgyűlt szén-monoxid áramlott fel a nagy élelmiszerüzletbe.

Az elszívóberendezések nem működtek teljes kapacitással, viszont nagyon nagy volt a forgalom az áruház nyitása után. Vélhetően ez okozta a balesetet, de biztosat csak a vizsgálat végén mondhatok - közölte Molnár Péter.

forrás: blikk.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: gáz kipufogó mérgezés rosszul lettek allee

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr41529001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása