HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Megcsókolt egy férfit Harry herceg

2009.11.16. 10:29 CbbhuAdmin

 

London - Meleg csókot adott egy üveg sörért cserébe Harry herceg (24) - állítja egy férfi.

A brit trónörökös Károly fiatalabbik fia egy átmulatott éjszakán keveredett kétes kalandba egy homoszexuális fiúval, aki a News of the World című lapnak számolt be az eseményekről.

Rocky Bennett a herceg kedvenc szórakozóhelyén találkozott Harry-vel, az ismerkedés gyorsan és gördülékenyen zajlott. A meleg fiú végül úgy döntött, felfedi nemi identitását az újdonsült barát előtt, aki kedélyesen nevetve fogadta a hírt.

- Mondtam neki, szívesen meghívnám egy italra, ha kapok érte egy csókot cserébe - mondta a lapnak Bennett. - Azt hittem, elzavar, de csak nevetett, átkarolta a vállam, és gyorsan megcsókolt.

A hercegi gesztusért egy üveg sör járt cserébe, és a botrány, amit a fiú vallomása valószínűleg kirobbant majd. Harry kicsapongó életmódja nem újdonság az udvarban, de eddig legalább csak a lányokat hajtotta a kis herceg. A meleg csók, hiába tréfából csattant el, új távlatokat nyit Harry királyi házat megszégyenítő ámokfutásában.

forrás: Blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: csók csok harry herceg puszi ivott berugott

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr931528418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása