HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Leverte a betegség az énekesnőt - a mentő sem segíthet

2009.11.16. 07:36 CbbhuAdmin

 Komoly betegséggel küzd Mary Zsuzsi, aki közel két hetes rosszulléte ellenére sem hajlandó kórházba menni. Az egykori férj, Klapka György már mentőt akart hívni az énekesnőhöz, ő azonban elutasította a segítséget.

 

"Most lesz két hete, hogy rosszul van, ő azonban nem hajlandó kórházba menni. A minap szóltam a feleségemnek, hogy menjen le hozzá és nézze meg, milyen állapotban van. Magas láza van és hasmenéssel küzd. Ki akartuk hívni hozzá a mentőt, ő azonban visszautasította a segítséget" - nyilatkozta a Napi Ásznak Klapka György, aki úgy tudja, a háziorvos már járt nála, adott neki gyógyszert, az állapota azonban továbbra sem javult.
 

Fotó: STOP/Szokolay László

"Nem hiszem, hogy az újinfluenzát kapta volna el, mert azon már rég túl lenne. Ha viszont valakinek a mája mondja fel a szolgálatot a piálás miatt, arra nem jó az oltás" - tette hozzá az aranyember, aki nem tartja kizártnak, hogy Zsuzsinak a mája okozza a rosszulléteket.

A napilap munkatársa felkereste az énekesnő menedzsmentjét is, akik szerint Zsuzsi már nem beteg, de nem cáfolták az értesüléseket, miszerint tényleg rosszul volt. 

forrás: stop.hu/Napi Ász

Szólj hozzá!

Címkék: mary zsuzsi

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr861528140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása