HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Friss hírek BB Éviről

2009.11.16. 12:28 CbbhuAdmin

 Még az állítólagos apja sem láthatta eddig Párkányi Évi kisfiát. Barna Barnabás - aki korábban azt nyilatkozta, lehet, tőle van a gyerek - a StoryOnline-nak elmondta, a kórházból elküldték, amikor bement a Big Brother egykori győzteséhez.

 

Barnabás a StoryOnline-nak elmondta, szerette volna megnézni Évi gyerekét, de a kórházban közölték vele: a kicsi gyámjától kérjen engedélyt a látogatáshoz. A férfi erre nem volt hajlandó. Évivel is szeretett volna találkozni, de a zárt osztályra szintén nem engedték be.

Barnabás úgy tudja, már öten is jelentkeztek apaként, az egyikük Szlovákiából. A zenész az utóbbi időben kissé elkeseredett, most úgy látja, már akkor sem akarna együtt élni Évivel, ha lehetősége lenne rá. Ráadásul a feleségével továbbra is vannak konfliktusai, hiszen az asszony megtudta, hogy a férje félre lépett a TV2 egykori sztárjával.

forrás: storyonline.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 story bb big brother évi storyonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr731528997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása