HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Fábry showban jártak a szexi királynők!

2009.11.16. 10:21 CbbhuAdmin

 Csütörtök este a Fábry showban igazi poénzápor várható! Balázsék éles poénjai összetűzésbe keveredve Bocskorék stílusával! A bulváros "küldöttsége" a felvételen járt.

 

- Szuper volt a felvétel, főleg az a beszólás, amikor Bocskorék odavágták Balázséknak, hogy jó kis konkurenciák lehetnének Balázsék a jövőben, legalább egy minimális szinten valakire odafigyeltek magukon kívül... hát ezen mindenki nevetett, szóval szívták egymás vérét rendesen- kezdte a bulvárosnak adott élménybeszámolóját Deák Edina a Playboy Energiaital energikus promóciós vezetője, aki a lányokkal együtt nagyon feltűnő volt, a fekete feliratozott arany nyuszifejes egyen szerkóban! Nem csoda, hogy csak ámultak-bámultak a férfiak...

Balázséknak és Bocskoréknak is sokat köszönhet Magyarország korán kelő lakossága!

 


Galéria! Klikk! 
Megnyitás pop-up nélkül

 

- Ők még a legkomorabb, legködösebb, leghidegebb és legfáradtabb reggeleken is mosolyt és energiát tudtak csalni, illetve adni az embereknek akár azoknak akik kocsiból hallgatták az adást, akár azoknak akik ügyeletesek voltak vagy korai műszakban dolgoztak a munkahelyükön!

- Mi szerettünk volna ebből az energiából honorálni nekik, visszaadni egy keveset, hisz rájuk sem vár valami szuper időszak, amíg nem helyezkednek el máshol! Mindenki azt mondta, hogy a legjobbkor jöttünk hisz az egész stáb hosszú órák óta dolgozott, hogy ez az adás felejthetetlen legyen!

Mi sem voltunk restek mindenkit megkínáltunk a legszexibb, legfolyékonyabb energiákból!

 

forrás: bulvaros.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: rádió rtl klub balázs danubius sebestyén fábry sándor show sláger lajos bochkor gábor boros rtlklub.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr261528394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása