HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Elgázolták az RTL Klub sztárját

2009.11.16. 07:45 CbbhuAdmin

 Csak a szerencsének köszönheti, hogy nem veszítette életét a Timesz Girls nevezetű együttes egyik tagja, akit a közelmúltban elgázolt egy autó.

 

Az RTL Klub Csillag Születik című műsorából megismert táncegyüttest sorra érik a csapások. A műsor előtt az egyik lányt a zebrán elgázolta egy autó. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ízületi zúzódásokkal megúszta a brutális esetet.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nánási Pál
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nánási Pál

Az együttes vezetője, Timesz a StoryOnline-nak elmondta, a csapat egy másik tagja, éppen a válogatás előtti napon ételmérgezést szenvedett, kórházba kellett vinni. Szerencsére a fellépésen már részt tudott venni, de nagyon rosszul volt még akkor is. De itt még nem volt vége a csapásoknak. Újabb két csapattag közvetlen hozzátartozóját veszítette el a fellépés előtt, ahol ráadásul Timesz lába megsérül, ezért operálni kellett.

forrás: storyonline.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub csillag születik timesz rtlklub.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr841528151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása