HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Csonka András is látta a Jackó filmet: "Egyszerűen lenyűgöző!"

2009.11.16. 12:59 CbbhuAdmin

Részlet a blogjából:

Amióta nem találkoztam Veletek errefelé, megnéztem azt a filmet, ami Michael Jackson már meg nem valósult koncertturnéjának próbáiról készült. Egyszerűen lenyűgöző! Elképesztő képességek, és tudás, amihez igazi alázat, a munka és a csapat maximális tisztelete párosult. Egy olyan show lett volna ez, amilyet még nem látott a világ, ez bizonyos, és azt gondolom, már nem is fog, mert senki más nem képes erre, így....

Ha már koncerteknél tartunk, meg kell említenem, hogy jó ötlet volt tőlem, hogy leutazzam Székesfehérvárra és megnézzem Szinetár Dóra és Bereczki Zoli musical koncertjét. Szerkesztésében, látványvilágában és természetesen előadásmódjában is profi, lendületes, kiváló volt. Az pedig külön elismerésre méltó, ha valaki a mai ínséges időkben, 1200 fizető nézőt be tud csalogatni egy sportcsarnokba! Gratula Nekik!

http://csonkaandras.blog.storyonline.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: blog story andrás csonka storyonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr531529098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása