HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Bogarakat adott Tündének vacsorára Benkő

2009.11.16. 07:41 CbbhuAdmin

 BUDAPEST - Valószínűleg nem éppen így képzelte el élete első Benkő Dániellel (62) töltött randevúját Tünde (21), ahogy azt ma este láthatjuk az RTL Klubon. A feleségjelöltek legfiatalabbja egy romantikus légyottra számított, helyette azonban bogarakat és csúszó-mászókat kapott.

 

 

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Próbára akartam tenni Tündét. Kíváncsi voltam arra, hogy ha egyszer esetleg egy lakatlan szigetre vetődnénk kettesben, életünk és örök szerelmünk érdekében képes lenne-e velem együtt bogarakkal táplálkozni - mondta a Blikknek Benkő, akinek a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban bőven volt ideje megszeretni az argentin dzsungel bogarait.

A nagy lakomát hatalmas ivászat előzte meg, de sajnos az a jó pár kupica pálinka sem segített Tündének abban, hogy mosolyogva fogadja a menüt. - Hát én elájulok mindjárt! Most komolyan ilyet akarsz etetni velem? Az egyik felén a kakilója van, a másikon a feje. Ilyenekkel nem táplálkozom - jelenti ki a felvételen felháborodottan Tünde, akinek az alkoholtól már kevésbé forgott a nyelve, de azért megpróbálta legyűrni a vacsorát.

forrás: blikk.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub keres benkő blikk.hu feleséget rtlklub.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr811528146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása