HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Kilábalnak a szegénységből az RTL Klub sztárjai?

2009.11.15. 11:19 CbbhuAdmin

 A Csillag születik elődöntőjébe jutott harminc produkció közül a legtöbben a szegénységet tartották fő indoknak, amiért jelentkeztek a műsorba. S bár eddig néhány percnél tovább nem szerepeltek a képernyőn, az anyagi gondjaik lassan kezdenek megoldódni.

Nehéz helyzetből érkezett a csatorna képernyőjére Varga Viktor, aki elmondta: addig nem házasodik, amíg nincs a bankszámláján 40 millió forint, és nincs egy családi háza, egy nyaralója és két autója.

"Az a jó az egészben, hogy amióta három percet szerepeltem a tévében, több felkérésem van, és az "áram" is emelkedett. A fellépéseimért kimért gázsi a műsornak köszönhetően most már több mint a háromszorosa az azelőttinek" - mesélte az énekes a Napi Ásznak.

Hasonló helyzetben van Sebestyén Katja, aki korábban egy interjúban árulta el: kecmeregnek a szegénységben. Ám a Csillag születikben történt fellépése után egyre többet kezdett csörögni a telefonja, így felcsillant a remény az anyagi problémák megoldására.

A legjobban azonban egyértelműen Inzsöl Gyulának van szüksége a műsor "jótékony anyagi" hatásaira. A műrepülős fiú édesapja egy éve munkanélküli, anyja háztartásbeli, így próbálják eltartani őt és öt testvérét. Arról nem is beszélve, hogy otthonukban sem gáz, sem áram nincs. Ők a közelgő báli szezonban és egy szponzorban bíznak.
 

Forrás: STOP/Napi Ász

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub sebestyén gyula csillag születik katja inzsől

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr71526331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása