HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Vadásznak a munka nélkül maradó sztárokra

2009.11.14. 07:50 CbbhuAdmin

 BUDAPEST – Jövő szerdán hallható utoljára a Danubius és a Sláger Rádió. A közkedvelt műsorok s vezetőik azonban a hírek szerint tovább élnek. Ráadásul nemcsak az emlékezetünkben, hanem másik csatornán.

Merthogy információink szerint a két új rádió, a Neo és a Klassz komoly tárgyalásokban áll a sztárokkal, s nagyon közeliek az álláspontok. Ezt a Klassz FM-et üzemeltető Advenio Zrt. vezérigazgatója, Pakots Zsolt is megerősítette lapunknak.

Akarják. Sebestyén Balázs és csapata kell a Klassz FM-nek. Fotó: Simon Judit
Akarják. Sebestyén Balázs és csapata kell a Klassz FM-nek. Fotó: Simon Judit

– A jelenlegi reggeli műsorcsapatával a tárgyalások zajlanak, előrehaladott állapotban vagyunk, de szerződést még nem írtunk alá.

Reméljük, hamarosan erre is sor kerül – mondta az igazgató, aki arról is beszélt, hogy több danubiusos műsorvezetővel is tárgyalnak, nem csak a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett csapattal. Úgy tudjuk, Jáksó László már fel is mondott a Danubiusban, hogy ez megkönnyítse a tárgyalásokat a Klassz FM-mel. Pakots ebben a kérdésben inkább titokzatoskodott.

– Csak azt tudom mondani, hogy a tárgyalások folynak több rádiós kollégával is, akik a rádiós piacon már elérhetők, és a jövőben elérhetők lesznek. A Danubius és a Sláger Rádió vezetői eközben kijelentették: egyetlenegy húzóembert nem engednek máshova szerződni. Hiába szűnik meg a rádiók sugárzása november 18-án, az őket üzemeltető cégek elvileg tovább működnek, így mint munkáltatók továbbra is léteznek. Ez például Bochkor Gábor és Boros Lajos esetében izgalmas, őket ugyanis 2010 végéig egy határozott idejű szerződés köti a Slágerhez, amelyből 25 millió forintért lehetne őket kivásárolni.

Együtt. maradnak Boros Lajos (balra) és Bochkor Gábor információink szerint már a Neo Rádióval is tárgyal. Fotó: Dobrik Rezső
Együtt. maradnak Boros Lajos (balra) és Bochkor Gábor információink szerint már a Neo Rádióval is tárgyal. Fotó: Dobrik Rezső

Információink szerint ennek ellenére szeretné őket megszerezni a Sláger helyén induló Neo, már a tárgyalások is elkezdődtek. Ezt alátámasztja az is, hogy a korábbi gyászos hangulatú Bumerángok után tegnap felszabadultan vezették a műsort Bochkorék.

forrás: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vadasznak-a-munka-nelkul-marado-sztarokra-2004362

 

Szólj hozzá!

Címkék: rádió balázs danubius sebestyén sláger bumeráng lajos gábor boros bockor

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr381524017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása