HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Újabb álompár a szakítás szélén

2009.11.14. 14:02 CbbhuAdmin

 

Justin Timberlake és Jessica Biel idilli szerelme úgy tűnik leágazóban van. Már egy ideje keringenek a pletykák, az állítólagos szakításról, biztosan azonban még nem erősítette meg senki, hogy külön utakon járnának. Annyi biztos, hogy komoly gondjaik vannak.

 

 

A US Weeklynek egy közel álló barát azt nyilatkozta, hogy Justin telefonon vetett véget a románcuknak és csak annyit mondott: "Vége van." Biel tagadja a szakítást, állítólag együtt is látták őket. Timberlake családját a news.sawf.org. információi szerint egyáltalán nem érte meglepetés,mivel az énekes hűtlen volt kedveséhez a kapcsolatuk alatt is. Jessica már szeretett volna összeházasodni az énekessel. Justin nagyija szerint a szívtipró még nem áll készen egy házasságra és jelenleg a karrierjével van elfoglalva.

"Ami engem illet, szerintem Justin mindig is szingli volt. Lányok jöttek, mentek, de egyik sem tűnt túl komolynak. Justin csinálja a dolgát, eszébe sincs házasodni." Hetek óta az a szóbeszéd járja, hogy nemcsak ezek az okok miatt került válságba a kapcsolatuk, hanem egy harmadik személy miatt aki nem más, mint Rihanna. Látták Timberlake-t, amint elhagyja a nyugat hollywoodi Crown Bar-t egy barnával, akiben egyesek Rihannát vélték felfedezni.

A fiatal énekesnőt nagyon megviselték a híresztelések, megszerezte Jessia számát és elmondta, hogy csak barátok és nem is szeretne ennél többet. A hírek szerint Jessica Biel-nek nagyon jólesett a telefonhívás, és sokáig beszélgetett Rihannával. Később állítólag még egy ebédet is elfogyasztottak együtt.

"Még nem szakítottak, de komoly gondjaik vannak. Nagyon sokat veszekednek mostanában. Justin mindig is imádta a nőket, énekelni róluk, nézni őket, flörtölni velük, nem tudja meghazudtolni önmagát" - nyilatkozta az OK! magazinnak a popsztár egyik barátja.

"Jessica megmondta Justinnak, hogy ha feleségül akarja venni, változtatnia kell magán. Mostanában elég feszült a viszony köztük, de próbálnak megbirkózni a problémákkal" - nyilatkozta a forrás, aki ugyanakkor azt is hozzátette: Justin Timberlake már azon gondolkozik, kiteszi szerelme szűrét
New York-i lakásából.

"Justin tanácsot kért egyik legjobb barátjától, hogy mennyi ideig kéne várnia, mielőtt megkéri Jesst, hogy költözzön el. Nem akar egy lelketlen bunkónak tűnni, de némiképp terhessé vált számára Jess jelenléte."

forrás: http://www.bulvaros.hu/cikk/t3bfwm/

 

Szólj hozzá!

Címkék: szakítás timberlake justin jessica biel bulvaros.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr231524646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása