HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Sintértelepről mentett kutyát Azurák Csaba

2009.11.14. 07:34 CbbhuAdmin

 BUDAPEST ‒ Magyarországon a sintértelepek nagy része felháborító körülmények között működik. Nem véletlen, hogy a németjuhászkutya-mentők legelőször a gyepmesteri telepeken altatásra váró kutyákon segítenek.


AZURÁKTavaly nyáron Azurák Csaba és a Napló stábja is elkísérte a fajtamentőket egy sintértelepre. A népszerű televíziós kihozott egy pusztulásra ítélt német juhászkutyát, akit a fajtamentők Naplónak neveztek el. A kutyáról azonban kiderült, hog y csípőproblémája miatt komoly műtét is vár rá. Naplót megműtötték, és egy nagyon jó gazdit is sikerült neki találni.

Eltelt egy év, és a fajtamentők a most már kapható sztárnaptáruk fotózásakor kérték meg a Tények népszerű műsorvezetőjét, találkozzon újra az általa megmentett kutyával. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Napló már nem ismerte meg a megmentőjét, azonban Csaba nagyon örült, amikor láthatta, hogy a hajdani pusztulásra ítélt négylábúból milyen szép, egészséges kutya lett. 

 

              

 

fotó : blikk

 forrás: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/sinterteleprol-mentett-kutyat-azurak-csaba-2004361

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: csaba blikk azurák blikk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr211524005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása