HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Puskás Petit jószolgálati nagykövetté választották

2009.11.14. 19:09 CbbhuAdmin

 Hatalmas megtiszteltetés érte Puskás Petit október végén, hiszen felkérték, legyen a Dél-Afrikai Köztársaság jószolgálati nagykövete. A színész-énekest ünnepélyes keretek között mutatták be új tisztségében, amelyhez kapcsolódóan már rengeteg ötlete van.

 

Peti a rendezvény alkalmával már kamatoztathatta diplomáciai képességeit, hiszen több nagykövettel, illetve egyesületi elnökkel megismerkedett. Új feladatköréről nagyon határozott véleménye van a fiatal énekesnek. "Sokan gondolják azt, hogy a világot nem lehet megváltoztatni, halad a maga útján. Negyven éve egy afro-amerika férfi arról álmodott, hogy engedjék fel egyszer a buszra. Ma pedig már ő az Egyesült Államok elnöke. Álmodni szabad, tenni kötelező!- vallja.



A rendezvényen kinevezték még Angola, Botswana és Namíbia jószolgálati nagykövetét is, méghozzá Kéri Kitty színművésznő, férje, Frank Róbert színész és Szabó Marcell zongoramuvész személyében.

 

 

 

 

 

forrás: http://www.storyonline.hu/hirek/puskas_petit_joszolgalati_nagykovette_valasztottak/20304/

 

Szólj hozzá!

Címkék: story puskás peti nagykövet storyonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr971525331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása