Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Botrányos felvilágosítás

2009.11.14. 07:42 CbbhuAdmin

 Csók, petting, szex és meztelen fiatalok - minden témáról beszélnek.

BUDAPEST ‒ Országszerte hatalmas botrányt kavart a Bravo magazin nemrégiben megjelent különszáma, amely egy komplett szexuális felvilágosító füzet a tinédzserek számára. A testük meztelen valóját nyíltan vállaló fiatalok fotói, a szexlexikon, valamint az első együttlétet taglaló fejezetek rettentően megosztják a gyerekes szülőket. Míg egyesek úgy gondolják, éppen itt volt az ideje, hogy egy magazin segítségével a tinédzserek végre betekintést nyerjenek a szexualitásba, addig mások véleménye szerint erre nincsen semmi szükség, hiszen manapság már minden a szexről szól.

- Annak ellenére, hogy ma már valóban minden a szex körül forog, a fiatalok nem tájékozottak, úgyhogy éppen itt volt az ideje, hogy megjelenjen egy olyan füzet, mint a Bravo Love. Persze minden szülő lapozza át, mielőtt odaadná a gyermekének, mert bevallom, első látásra kicsit engem is sokkolt az a fejezet, amelyben az önkielégítés fontosságáról írnak - mondta a Blikknek egy 14 éves lány édesanyja.

bravó
fotó: Blikk.hu

A kiadvány egyébként a női és a férfi test bemutatásától kezdve az első csókon, a pettingen keresztül vezet el a szeretkezés minden fortélyáig, bemutatva és elemezve a szexpózokat is. Nem utolsósorban pedig felhívja a figyelmet a védekezés jelentőségére, ezzel megóva a fiatalokat a nem kívánt terhességtől, valamint a különböző nemi betegségektől.

Illés Csaba, a Bravo magazin, valamint a Bravo Love melléklet főszerkesztője egy hosszas közvélemény-kutatás eredménye láttán döntött úgy, hogy a Bravo olvasóinak igenis szüksége van a felvilágosításra.

- Sajnos az a tapasztalat, hogy a fiatalok nem tudják kivel megbeszélni ezeket a dolgokat, hiszen az iskolákban nem kapnak megfelelő tájékoztatást, szüleikkel pedig sok esetben gátlásosak. Így gyakran az egymástól szerzett információk alapján ismerkednek meg a szexualitással, ami nem minden esetben helyes. A Bravo Love nem csupán egy felvilágosító füzet. Tizenhat fiatal gátlások nélkül vállalta a testét, amelyen keresztül szeretnénk rávezetni a tinédzsereket arra is, hogy például a televízióban látott csontsovány modellek életmódja nem feltétlenül követendő példa - mondta a Blikknek Illés Csaba, aki azt is elárulta, elképzelhető, hogy a felháborodás ellenére a füzetnek lesz folytatása.

forrás: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/botranyos-felvilagositas-2004358

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex love bravo

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr431524011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása