HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Victoria Beckham új munkát szeretne

2009.11.13. 16:09 CbbhuAdmin

 "Victoria Beckham angol énekesnő a Harry Potter sztárjának, Emma Watsonnak a stylistja szeretne lenni.

 

Victoria Beckham angol focistafeleség és énekesnő tavaly dobta piacra saját divatmárkáját, amellyel máris elhallgattatta rosszmájú kritikusait. Eddig olyan hírességek viselték kollekciójának darabjait, mint Jennifer Lopez, Blake Lively és Elle Macpherson.

Az ex-Spice Girl a Harper's Bazaarnak adott interjújában bevallotta, hogy van egy fiatal tehetség, akit nagyon szívesen öltöztetne: nem más, mint a Harry Potter filmek sztárja, az angol Emma Watson.

"Emma olyan édes, olyan természetes - nyilatkozta Victoria Beckham. - Sok fiatal lány visel túl sok sminket, és a személyiségüktől idegen tucatruhákat - ezt naponta látom. Emma nem ilyen, ő vállalja önmagát."

Victoria azt is elárulta, hogy mostanában mi okozta neki a legnagyobb örömet. Ha kíváncsi vagy, mit mondott, kattints a Pink.hu cikkére.

forrás: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/victoria-beckham-uj-munkat-szeretne-2004340

 

Szólj hozzá!

Címkék: beckham victoria

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr681522768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása