HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Steiner Kristóf szerint nem fontos, hogy meleg

2009.11.13. 14:58 CbbhuAdmin

"Steiner Kristóf a Cool Live műsorában Zimány Lindának mesélt első saját könyvének részleteiről, amitől az egykori műsorvezető azt reméli, hogy az emberek végre megértik az életét.

 

Ezúttal az egykori műsorvezető minden apró, fontos részletét elmeséli az eddig huszonhét évének sőt, az olvasókat még a megszületése előtti időszakba is elkalauzolja: megtudhatjuk miként éltek és találtak egymásra a szülei, szinte szemtanúi lehetünk annak, hogyan nevelkedett a kis Kristóf, a történet pedig Tel-Avivban ér véget, ahova nemrégiben költözött a kedvesével.

- Bár én mindig is millió dolgot kommunikáltam a világ felé, sajnos a közönség hibája, hogy nagyjából csak az ivódott be a köztudatba, hogy van egy kopasz kutyám és meleg vagyok, pedig ez nem lényeges. Most viszont nem egy újabb oldalamat mutatom meg, hanem a valódi életemet, és így talán megértik az emberek, mit is csinálok, és milyen vagyok valójában. Ezúttal nem lesz semmilyen botrány!

Éppen ezért a könyv minden eddiginél szélesebb körben örvend népszerűségnek, ráadásul vendégünk azt is elárulta, az eddigi kritikusai, köztük a Csillag Születik zsűrije, Fáy Miklós szerint a mű legérdekesebb része nem is az, ahogy Kristóf megvalósítja gyermekkori álmát, miszerint híres lesz, sokkal inkább a családi életének részletgazdag és színes leírása fogja meg az olvasókat.

a cikk: http://www.bulvaros.hu/cikk/dekdo9/

 

Szólj hozzá!

Címkék: a steiner kristóf csillag uj könyve miklós születik fáy gumimatrac gangeszen

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr531522625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása