HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

"Nem félek a haláltól" - Medveczky Ilonát már várják a túlvilágon

2009.11.13. 15:02 CbbhuAdmin

"Tragikus esztendőt zár Medveczky Ilona: rövid idő alatt hat hozzátartozóját vesztette el. A művésznő nap mint nap beszélget a túlvilágiakkal, köztük egykori nagy szerelmével, Nagy Richárddal. Ő tartja a lelket Ilonában, aki elmondta: sokan várják már őt a túlvilágon.

Ennyi tragédiát nem lehet egyik percről a másikra feldolgozni. Az elmúlt hónapokban hat haláleset történt. Kedveseimet, hozzám tartozókat veszítettem el. Nem tagadhatom, ezek a dolgok nagyon megviseltek, de tudom: az élet az elmúlásról szól. Ezt a megfelelő intelligenciával fel lehet dolgozni" - árulta el a Napi Ásznak a 68 éves táncos.

"Bevallom: nap mint nap beszélgetek a halottaimmal. Engem nagyon sokan várnak már a megnyugvásban. Richárddal is szoktam beszélgetni. Mindenki úgy gyászol, ahogy gondolja, ezt nem szoktam a kirakatba tenni. Várom a holnapot, hogy kisüssön a nap, a karácsonyt. Örülök minden napnak, nem félek a haláltól, hiszen a földi élet után sem leszek egyedül" - szögezte le Medveczky Ilona.
 "

a cikk: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=565683

Szólj hozzá!

Címkék: halál ilona stop.hu medveczky

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr681522632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása