HTML

A Celeb Blog! Celebblog Celebblog Celebblog

Sztár hírek, Celeb hírek innen-onnan.

Archívum

Mi történt Nicole Kidman melleivel?

2009.11.13. 16:50 CbbhuAdmin

 "Bár csak férjét kísérte el, mégis Nicole Kidman került a figyelem középpontjába a Country Music Awards díjkiosztó gálán.

 

A 42 éves színésznő egy mélyen kivágott estélyi ruhát választott, amelyben igencsak előnyösen mutattak mellei. Mivel a gyönyörű Nicole eddig nem a mellméretével hódított, máris megkezdődtek a találgatások arról, hogy a gyerekszülésnek, vagy esetleg plasztikai műtétnek köszönhető a látványos változás.

A mindig visszafogott, és magánéletéről keveset beszélő Nicole a kérdésre ugyan nem adott választ, de nemrég más titkokat megosztott az újságírókkal. A GQ magazinnak adott interjúban például arról beszélt, hogy már gyakorlatilag mindent kipróbált, amit egy férfival ki lehet, a földhözragadt, unalmas szextől a bizarr fétisjátékokig.

Terhesség vagy implantátum miatt nőttek meg Nicole Kidman mellei? Fotó: Northfoto
 Fotó: Northfoto

Nicole másfél évvel ezelőtt adott életet kislányának. Tom Cruise-al kötött előző házasságából már van két örökbefogadott gyermeke, de teherbe csak Keith Urban countryénekestől esett.

forrás: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/huha-mi-tortent-nicole-kidman-melleivel-2004346

 

Szólj hozzá!

Címkék: blikk mell nicole kidman blikk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://celebblog.blog.hu/api/trackback/id/tr871522853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása